MEGOSZTÁS

A Toshiba szerint a dynaEdge kényelmes, könnyen használható és sokat tud. A futurisztikus kinézetű eszközt a gyártó főként az üzleti és ipari felhasználóknak szánja.

Megkönnyíti az összetett munkafolyamatokat

A dynaEdge AR-szemüveg két korábban létező készülék társításából született. A dynaEdge Mobile Mini PC DE-100 számítógép belsejében, egy mobil Skylake processzor dolgozik, ami remek számítási teljesítményre képes.

Az apró gép legfeljebb 16 GB RAM kezelésére képes, míg az adatok maximum 512 GB méretű SSD-re kerülhetnek. A masina 802.11ac-s WiFi modult kapott, rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, jack csatlakozóval, microSD-foglalattal, és USB konnektorokkal.

A másik komponens a Toshiba AR100 okosszemüvege, ami egy 0,26 hüvelykes kijelzőt dolgoztat, ez szöveges és képi információkat egyaránt képes megjeleníteni. A szemüveghez tartozik egy szenzorokat, mikrofont, hangszórót és kamerát is tartalmazó navigációs pad, ami a gyártó szerint kényelmesen és pontosan használható. A számítógép védelméről bélelt tok gondoskodik, amit igény szerint derékszíjra is fel lehet fűzni.

Az újdonság forgalmazása előre láthatóan a nyár közepén kezdődik. Az alapkivitelért 1900 dollárt kér majd a gyártó.