MEGOSZTÁS

Kellemes meglepetés a Meizu E3 típusjelzésű telefonja, amely a letisztult, tetszetős külső mellett meggyőző hardveres jellemzőkkel is rendelkezik.

Na mizu, Meizu?

Az újdonság 5,99 hüvelykes, 18:9-es képarányt kínáló IPS kijelzőt kapott, amely 1080×2160 képpont felbontással igyekszik a felhasználók kedvére tenni. A szépen megmunkált, csiszolt fém burkolat alatt egy Qualcomm Snapdragon 636 lapka és Adreno 509 GPU végzi a munka oroszlánrészét. A rendszernek 6 GB RAM áll rendelkezésére, míg az adatok 128 GB méretű (micro SD kártyával bővíthető) tárhelyre kerülhetnek.

A telefon hátoldalán dupla kamerarendszer trónol, míg előre 8 megapixeles egység került. A hátlapi főkamera Sony gyártmányú IMX362 szenzorra építkezik, a 12 megapixeles képrögzítő, f/1,9 rekeszértékkel és dupla autofókusszal rendelkezik.

A második kamera szintén Sony technológiát használ, ebben az esetben IMX350 szenzor jelenti az alapokat. A 20 megapixeles egység PDAF támogatással, portré és bokeh móddal csavarná el a tulajdonosok fejét.

A mobil Android 7.1 alapokon nyugvó Flyme operációs rendszert futtat, kapcsolatok terén minden fontosabb technológiával rendelkezik. A Super mBack elnevezésű ujjlenyomat-szkennert oldalt kell keresni, az energiáról pedig 3300 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.