MEGOSZTÁS

A felső tízezer számára készít kifinomult és stílusos játékszereket a kaliforniai C SEED, amely a Porsche Design Studio segítségével rakott össze egy pénztárca-gyilkos monstrumot.

Mozi a hátsó kertben

A C SEED 201 tévé használaton kívül egy föld alatt elhelyezett rekeszben lapul, ahonnan egy hidraulikus szerkezet segítségével emelkedik ki. A közel másfél tonnás berendezésnek mindössze negyven másodpercre van szüksége ahhoz, hogy használatra kész állapotba kerüljön. A 201 hüvelykes (5,11 m), hétrét hajtott LED panel forgatható, így kényelmesen beállítható az optimális betekintési szög, illetve a nézők aktuális helyzetének megfelelő magasság.

A nagyfelbontású RETINA kijelző közel 2,3 millió SMD LED fényforrásból áll, amelyek 5000 nites fényerőt biztosítanak. Ennek köszönhetően a képernyő minden napszakban és bármilyen fényviszonyok között tökéletesen látható. A panel 281 milliárd szín megjelenítésére képes, és mindezt 3000 Hz képfrissítés mellett tudja.

A hibátlan látványt természetesen csúcsminőségű hangrendszerrel fejelték meg. A készülék csatornánként hat darab szélessávú hangszórót (250W) és három mélynyomót (700W) dolgoztat. A képernyő hátoldalán digitális (HDMI) ki- és bemenetek, valamint USB, RS232, XLR és BNC konnektorok sorakoznak – természetesen a hálózati csatlakozó sem maradt le.

A gyártó egyébként nemcsak szabadtéri tévéket, hanem házimozi rendszereket és luxus hangrendszereket is készít.