MEGOSZTÁS

A korlátozott példányszámban elérhető okosóra a tavalyi Casio Pro Trek Smart WSD-F20 megújított változata, amely az átalakított Google Wear 2.0 operációs rendszert használja.

Le sem tagadhatja a származását

Az időmérő a külső jegyek alapján összetéveszthetetlenül Casio termék, kifejezetten sportos és masszív felépítésű. A gyártó persze igyekezett a méreteket vállalható keretek között tartani, így a készülék nem bumfordi vagy ormótlan.

Az eszközt 1,32 hüvelykes, kétrétegű megjelenítővel szerelték, ennek megfelelően egy 320 × 300 képpontos színes, illetve egy monokróm kijelzőt is kapunk. A rendszer automatikusan vált a két panel között az aktuális feladatok szerint. Ötven méterig vízálló, ellenáll az extrém környezeti hatásoknak és alacsony (-10 fok) hőmérsékleten is használható. Az óra WiFi és Bluetooth kapcsolatot kínál, rendelkezik légnyomásmérővel, gyorsulásmérővel, iránytűvel, giroszkóppal és természetesen a GPS sem maradt ki a csomagból.

Az újdonság a standard modellek mellett két limitált változatban is megvásárolható. A WSD-F20-WE fluorit fehér színben, március végén kerül a boltokba, míg a WSD-F20SC-BK júniustól lesz elérhető. Utóbbiból mindössze hétszáz darabot gyártanak, árat egyelőre egyik változat kapcsán sem közöltek.