MEGOSZTÁS

A Nintendo Labo karton kiegészítői kifejezetten szórakoztatónak tűnnek, de akik a Switch konzol átalakításán törik a fejüket és igazán elszántak, azok vmln8r tanácsait követve akár azonnal szintet léphetnek.

A kreativitás diadala

Egy vmln8r nevű modder ugyanis fogott egy 3D nyomtatót, majd némi idő, és nem kevés kreativitás árán LEGO darabokra cserélte le a Switch egyes elemeit. A srác elsőként a konzol sokat bírált támasztékát alakította át egy lényegesen hatékonyabb és egyedi megoldásra, ami több fokozatban állítható.

A sikeres projekt meghozta az alkotókedvet, így elkészült az egyedi Joy-Con tartó, majd egy autós játékokhoz használható kormánykerék volt a soros, végezetül a platformjátékok is kaptak egyedi vezérlőt. Minden egyes alkatrész, valamelyik LEGO Technic készletből származik, amelyek közül egyes elemek változatlan, míg mások némiképp átalakítva kerültek beszerelésre.

A megoldás többek között azért nagyszerű, mert kis türelemmel bárki tervezhet egyedi kiegészítőt a konzolhoz. Aki kedvet kapott az építéshez és rendelkezik megfelelő nyomtatóval, itt juthat hozzá a kezdő darabokhoz, de idővel további darabok tervrajzai is begyűjthetők.