MEGOSZTÁS

Az első Essential Phone nem minden tekintetben teljesített az elvárások szerint. A telefon nagyon sokat késett, és hiába kapott ütősnek tűnő kamerarendszert, annak tudása rendre csalódást okozott a felhasználóknak.

Bőven van hova fejlődni

A vállalat a közelmúltban elismerte, hogy a készülék kamerája hardveresen és szoftveresen is elmarad a legjobbaktól, és bár folyamatosan javítják, valószínűleg sosem fogja behozni a kezdeti a lemaradást. Linda Jiang, az Essential ipari főtervezője egy interjúban arról beszélt, hogy alaposan felülvizsgálják mit rontottak el, és annak megfelelően tervezik újra a képalkotókat.

Az ígéretek szerint második nekifutásra a vállalat igyekszik odafigyelni a felhasználók igényeire, ezért a visszajelzéseket felhasználva kezdenek munkához. Némiképp könnyíti a fejlesztést, hogy a PH-1 már lefektette az alapokat, így elkerülhetők azok a buktatók, amelyek korábban problémát jelentettek. Arról egyelőre nincs hír, hogy az új készülék mikor kerülhet a nyilvánosság elé, de miután az első változat nyáron lesz egy éves, viszonylag kevés meglepetést okozna egy nyár végére időzített bemutató.