MEGOSZTÁS

A Samsung Odyssey Z minden tekintetben a játékosok kedvét keresi. A karcsú kialakítás, egyedi hűtés és nagy teljesítmény vélhetően egyetlen komolyabb játékost sem hagy hidegen.

Hidegvérű bestia

A masinát 15,6 hüvelykes FullHD (1920 × 1080) kijelzővel szerelték. A vörös világítással megtámogatott billentyűzet kényelmes és pontos, a jobb oldalra kitolt érintőpad pedig az asztali gépek hangulatát idézi. A mindössze tizennyolc milliméter magas gép oldalára USB-C, USB 3.0, USB 2.0 és HDMI konnektorok kerültek, de természetesen a 3,5 mm-es bemenet sem maradt ki a kínálatból.

A gép burkolata alá nyolcadik generációs Intel Core i7 processzor került, amely mellé legfeljebb 16 GB DDR4 memória és 1 TB méretű NVMe PCIe SSD kérhető. A megfelelő grafikus teljesítményért egy Nvidia GeForce GTX 1060 felel, amely 6 GB GDDR5 memóriát dolgoztat. A gépet egyedi hűtési technológiával látták el, amely minden körülmények között hűvösen tartja a komponenseket, miközben csak 22 dB zajszinten dolgozik.

A Samsung Odyssey Z még ebben a hónapban elrajtol Koreában és Kínában, majd a harmadik negyedévben a tengerentúlon is tiszteletét teszi.