MEGOSZTÁS

A Vodafone megújult Red csomagjai az országban elsőként tesznek lehetővé korlátlan nemzetközi hívást EU-s számokra belföldről.

Az új díjcsomagokkal a hazai piacon egyedülálló módon korlátlanul lehet EU-s számokat hívni belföldről. Ez azt jelenti, hogy Magyarországról 27 EU-s és még ezen kívül 6 EU-n kívüli ország hívószámait hívhatják korlátlanul a szolgáltató ügyfelei.

EU szabadság plusz adattal megfejelve

A Vodafone úgy alakította ki a megújult tarifákat, illetve szabta át a csomagok összetételét, hogy a korlátlan EU-s beszélgetés mellett az elérhető adatmennyiséget is növelte. A portfólióban újonnan megjelenő Red S tarifa 7990 Ft-ért 1 GB-ot, a Red M 9990 Ft-os havidíjért 4 GB-ot, a Red L 12 990 Ft-ért 10 GB-ot, míg a Red Infinity+ 15 990 Ft-ért korlátlan adatot biztosít.

A csomagok adatkerete az EU-n belül is 100%-ban felhasználható, beleértve a korlátlan adathasználatot és Vodafone Pass csomagokat is. A Red tarifák ezt követően is automatikusan tartalmazzák a kétféle Vodafone Pass szolgáltatást. Ezeknek a csomagoknak köszönhetően a kedvenc alkalmazások nem fogyasztják a meglévő adatkeretet, így egészen addig gondtalanul használhatók, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkerete a rendelkezésre áll. A Passok közül a Social (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat és Pinterest) és a Connect Pass-t (Facebook Messenger, WhatsApp és Viber) mindegyik Red csomag díjmentesen tartalmazza.

A bevezetést követő első napokban, április 12. és 15. között a Vodafone biztosítja a határtalan hívások lehetőségének kipróbálását. Az EU országai mellett Izlandra, Liechtensteinbe, Norvégiába, Svájcba, Monacóba és Törökországba is indítható hívás az új Red csomagokkal.

Go, Go, Go!

A megújulás a Go tarifákat is érinti, melyek ezentúl Go S, Go M és Go L néven érhetők el. Köztük a különbség egyrészt a lebeszélhető percek száma, másrészt az adatmennyiség. A Go S és a Go L egyaránt 100 perc lebeszélhetőséget vagy SMS-t kínál bármely belföldi hálózatba, míg a Go M hálózaton belül korlátlan hívásokat/SMS biztosít, hálózaton kívül pedig 200 perc lebeszélhetőséget vagy SMS-t tartalmaz.

A felhasználható adatkeret mennyisége is változott a korábbi csomagokhoz képest: a Go S 1GB, a Go M díjcsomag 2GB, míg a Go L 10GB felhasználható adatkeretet foglal magába, míg változatlanul minden új Go tarifa tartalmazza a Social Pass szolgáltatást. A Red tarifákhoz hasonlóan a Go tarifák adatkerete, illetve a Vodafone Pass is teljes egészében felhasználható az EU-ban.