MEGOSZTÁS

A Casio bemutatta legújabb, főként túrázóknak szánt okosóráját, amely a Pro Trek sorozatot erősíti, és a korábbi gyakorlattal ellentétben visszafogottabb árcédulával kerül a boltokba.

Hegyen, völgyben és vízen

A sokak által kedvelt gyártó, nem nagyon tétlenkedik, hiszen márciusban több limitált és megújított órával jelentkezett, ezúttal pedig a sportos életmód kedvelőit igyekszik megszólítani. A WSD-F20A típusjelzésű modell indigókék színben pompázik, hogy passzoljon a szabadidős tevékenységekhez viselt ruházathoz. Az óra a gyártóra jellemző minőséget képviseli, így senki nem vásárol vele zsákbamacskát.

Az újdonság 1,32 hüvelykes, 320 x 300 pixeles IPS kijelzőt kapott, amely többek között, kiválóan alkalmas a domborzati viszonyokat mutató, színes térképek megjelenítésére. A pontos helymeghatározáshoz beépített GPS modult kapunk, amin felül barométer, nyomásmérő és magasságmérő is került a kínálatba.

Az óra természetesen vízálló, ötven méterig lehet benne merülni és a kisebb zuhanások, sem tesznek benne kárt. A Wear operációs rendszert futtató készülékért, 400 dollárt kell a kasszáknál hagyni.