MEGOSZTÁS

A BenQ újdonsága alapvetően semmi forradalmit nem kínál, azonban felépítés, funkciók és jellemzők tekintetében lazán felveszi a versenyt a legjobbakkal.

Játékosan laza és stílusos

Az EX3203R típusjelzésű készülék 31,5 hüvelykes VA-panelt kapott. A QHD (2560 × 1440) felbontású, kétszeres képpontsűrűséggel rendelkező kijelző részletes és tiszta képet biztosít, tökéletesen kitölti a látómezőt, míg az 1800R értékű hajlítás tovább növeli a felhasználói élményt. A maximális fényerősség 400 cd/négyzetméter, a frissítési sebesség 144 Hz, míg a jellemző kontrasztarány 3000:1. A Brightness Intelligence Plus technológia a környezeti fényviszonyokhoz igazítja a fényerőt és a színhőmérsékletet, elkerülve ezzel a túlexponálást.

Az újdonság HDR kompatibilis, amely mellé a játékosok kedvéért az AMD FreeSync 2 technológia került. A vékony kávás kialakítás miatt több monitor is összekapcsolható, ha valakinek kevés lenne a szólóban nyújtott felület. Az USB-C architektúra támogatja a nagy felbontású és nagy sebességű ​​adatátvitelt, ezen felül HDMI 1.4, USB 3.1 konnektorok és DisplayPort 1.2a került a kínálatba. A képernyő masszív lábakon áll, kényelmes beállítási lehetőségeket (magasság, dőlés) kínálva mindenki számára. A monitor kiskereskedelmi ára egyelőre nem ismert.