MEGOSZTÁS

A Nubia Red Magic is beállt a játékosok igényeit lesők sorába. 

Az újdonság külsejét tekintve talán visszafogottabb, mint a konkurens megoldások, de azért nem kell félteni, mert akad néhány trükk a tarsolyában.

Varázslat vagy szemfényvesztés?

A készülék 6 hüvelykes, Full HD+ felbontású LTPS kijelzőt kapott, amit NEG Dinorex T2X-1 üveg védelmez a sérülések ellen. A burkolat alá némileg csalódást keltő módon Snapdragon 835 lapka került, amely egy Adreno 540 grafikus egység társaságát élvezi. A telefon kétféle változatban érkezik: 6 GB RAM / 64 GB tárhely vagy 8 GB RAM / 128 GB tároló között lehet választani. A játékos igénybevétel generálta hő a hátlapi szellőzőnyílásokon távozhat, míg a hardverek számára egyedi léghűtési rendszer igyekszik megfelelő körülményeket teremteni.

A hátlapra pakolt programozható RGB csík fölött a biometrikus szenzor, és egy 24 megapixeles (f/1.7) képalkotó kelleti magát, míg a frontra egy 8 megapixeles (f/2.0) egység jutott. Az energiáról 3800 mAh telep gondoskodik, ami természetesen támogatja a gyorstöltést. A hangokat csupán mono hangkeltő szólaltatja meg, de azért térhatású hangzásról nem kell lemondani. A gamer készülék egyedi felülettel ellátott Android 8.1 rendszert futtat.