MEGOSZTÁS

Az LG Electronics a tegnap véget érő Milano Design Week rendezvényen mutatta be a Signature családba tartozó csúcsminőségű konyhai megoldásait.

A SIGNATURE KITCHEN SUITE egy teljesen új termékcsalád, amely tökéletesen illeszkedik az európai piac támasztotta igényekhez.

A háziasszonyok álma

Az új termékek a teljesítmény, fokozott funkcionalitás és prémium szolgáltatások köré épültek. A vállalat számos luxusbútor-márkával kötött megállapodást, így az egyes eszközök több gyártó kínálatához társíthatók. Az LG SIGNATURE kollekcióban megtalálható többek között a kezelőpanel nélküli, vagy LCD-kijelzővel ellátott sütő, indukciós főzőlap, intelligens hűtőgép. Előbbi segítségével bármilyen étel elkészíthető, ráadásként a Speed Clean technológia a tisztításhoz is segédkezet nyújt.

A termékcsaládhoz tartozó eszközök mindegyike WiFi kapcsolattal és SmartThinQ technológiával rendelkezik. Utóbbi egy nyitott platform, amivel korábban nem tapasztalt módon irányíthatók és frissíthetők a háztartási gépek. Az ingyenes alkalmazás segítségével a gépek munkája összehangolható, egyes munkafolyamatok csoportosíthatók, de a hűtőgépek pl. az élelmiszerek szavatosságára is felhívják a figyelmet.

A korai vállalat nem először jelentkezik intelligens eszközökkel, hiszen nemrég különböző területen bevethető, önjáró robotokat mutatott be, amelyek hamarosan a háztartások számára is elérhetők lesznek.