MEGOSZTÁS

Ha valami nélkül nagyon jól meglennénk, akkor az a jó kis mozifilmek magyar nyelvű előzetese. A Galaxis Őrzői 2. sem kivétel ez alól.

A szinkronnal nincs bajunk

Illetve a szinkronnal úgy eleve nincs bajunk, bár biztosan magasabb lenne az angolul tudók aránya kis hazánkban, ha legalább mozizás közben egy picit meg kellene erőltetnie mindenkinek az agyát. Még ha olvasná is mindenki a feliratot, azért csak csepegne egy kis nyelvtudás – vagy legalább nyelvérzék – a fejekbe.

Az viszont már tényleg szomorú, hogy egy másfél perces, pár mondatos előzetest is le kell fordítani, de mindegy. Itt van, készen van, meg lehet nézni.

A legjobb! vagy mi…

A Galaxis őrzői talán a legjobb szuperhősös mozi volt eddig – jó talán a Deadpool után. Mondjuk ez a kijelentés annyira szubjektív, hogy majdnem kitöröltem. De az mindenképpen igaz, hogy a második rész alapból rajta van a listámon, mindegy, ki mit mond róla. Így az előzetest is imádtam. Bár nem magyarul. Mindegy, eleget hisztiztem, de aki mégis inkább eredeti hanggal (és nem mellesleg ahár UHD felbontásban), nézné az előzetest az ide kattintson.

Ja és grátisz itt a film menő magyar posztere brutál felbontásban csak nektek:

A Galaxis őrzői 2.