MEGOSZTÁS

Néhány kiemelt film esetében már Magyarországon is előfordul az az effekt, ami Amerikában már mindennapos, hogy a premier előtt hetekkel már sorba lehet állni az első jegyekért. És persze milyen filmek esetében lenne ez a legindokoltabb, mint a Star Wars epizódoknál.

A moziban a Star Wars az Apple

Ezúttal sincs ez másként, hiszen noha a Rouge One (Zsivány egyes) csak december közepén lesz látható a mozikban (az első előadás december 14-én, szerdán este lesz), de már hétfőtől (november 28.) kaphatóak lesznek rá a jegyek elővételben.

Inkább a sorbaállás

Egy jó tanács: Az Ébredő erő tapasztalataiból kiindulva, érdemes lesz inkább a helyszínekre menni és beállni a sorba. Annál is inkább mert a legutóbbi Star Wars mozi elővételi akcióján úgy omlott össze a mozik online rendszere, mint a részegen felállított sátrak a Sziget fesztiválon. Aztán persze lehet, hogy mindenki ezt a módot választja és óriási sorok lesznek. Online meg egy pillanat alatt megrendelhető lesz a jegy. Na itt kezd a dolog olyan misztikus dologgá válni, mint egy-egy iPhone launch. Most, hogy így belegondolok, több érvel is alá tudnám támasztani azt, hogy az SW a mozi Apple-je. De ebbe most ne menjünk bele, inkább gyorsan pakolok ide nektek egy magyar nyelvű előzetest.

Ide meg egy Rouge One plakát:

star wars rouge one