MEGOSZTÁS

A Lonely Planet együttműködésre lépett a Samsunggal és ennek keretében egy alkalmazást fejlesztett a koreai cég okosórájára valamint felhasználja a Samsung Galaxy S7 és Gear 360 terméket is, hogy egyedi tartalmakat hozzon létre kiemelt marketingkampányához, a „Best in Travel”-hez.

gear-s3_highlights_kv_ft

Guides alkalmazás a Samsung Gear S3-hoz

A Lonely Planet Samsung Gear S3-hoz készült okosóra-alkalmazása az utazóknak szóló Lonely Planet Guides mobilalkalmazás kiegészítője lesz. Ennek segítségével az utazók hozzáférhetnek a Lonely Planet tartalmaihoz. Az alkalmazás a felhasználó tartózkodási helye szerinti fontos látnivalók felsorolásán túl lehetővé teszi azok könyvjelzővel való ellátását, majd útvonalterv is készítését az érdekes úti célokhoz.

Bear Grylls is megirigyelné

samsung gear s3A Samsung Gear S3 okosóra optimális eszköz utazóknak, mivel IP68 víz- és porálló, valamint katonai szintű tartóssággal rendelkezik. A beépített GPS-, magasságmérő, barométer és sebességmérő alkalmazásokkal felhasználói mindent nyomon követhetnek, a magasságtól és a légnyomástól kezdve egészen a hirtelen időjárás-változásokig, a megtett távolságig vagy a sebességig.

 

A Lonely Planet csapata négy exkluzív, utazási témájú óralapot is tervezett a Samsung Gear S3-hoz. Emellett olyan további funkciókkal egészítette ki, mint az úti cél részletes adatai, időjárási információk és világóra. Ezek a témák már jelenleg is letölthetők a Samsung Galaxy alkalmazásokban.

A Lonely Planet Samsung Gear S3 Guides alkalmazása már az idei év decemberétől elérhető lesz, a Gear S3 okosóra 2017-ben kerül a magyarországi boltok polcaira.

A Lonely Planet Best in Travel 2017 kampánya

A Lonely Planet a Best in Travel 2017 úti céljaként megválasztott Kanadába küldte speciális videós csapatát, hogy a Gear 360-nal videósorozatot rögzítsenek a márka kiemelt marketingkampányához.

Samsung gear360

A 360 fokos videók számos úti cél élményeit mutatják be az utazóknak, ezek közé tartozik például a Városi felfedezőutak Vancouverben és az Autózás az Icefield Parkway országúton. A Gear 360 15 megapixeles képérzékelőkkel rendelkező dupla halszemoptikával felszerelt, így nagy felbontású (3840×1920) 360 fokos videókat, valamint 30 megapixeles állóképeket tud rögzíteni.