MEGOSZTÁS

A Samsung új FlexWash és FlexDry mosórendszere két mosó- és két szárítógép előnyeit egyesíti, így több választási lehetőséget biztosít a felhasználók számára.
A kisebb szobányi mosóállomás minden egyes mosórekesze egyedi funkciókat nyújt a mindennapos mosási igények kielégítésére.

Mosás

Az elöltöltős FlexWash kapacitása 0,14 köbméter – ez a remek szám egyébként az 5 köbláb értelmes mértékegységre történt átváltásának eredménye – így normál és nagy mennyiségű ruha mosására is tökéletes. A FlexWash felső betöltésű rendszer ezt a kapacitást további 0,028 köbméterrel (1 köbláb) bővíti, és használatával a fő adagtól elkülönítve kisebb adagok moshatók. A nagy adagok mosásához a felhasználók mindkét mosógépet egyidejűleg is használhatják, eltérő beállításokkal.

Szárítás

Ha a szárításra kerül a sor, a FlexDry is képes a nagy adagok kezelésére, miközben lehetőséget nyújt néhány kényesebb darab ezzel egy időben történő szárítására is. A felhasználók ezeket a szárítógép tetején található Delicate Rack zónába fektethetik be, itt a szárítógép kontrollált meleg légáramlattal végzi el a szárítást. A különleges zóna a szárított anyag függvényében automatikusan beállítja a szárítási hőmérsékletet szobahőmérséklet és 35 Celsius fok közé. A fő szárítórekesz a Samsung MultiSteam technológiáját alkalmazza a ruhák felfrissítésére és szárítására, miközben eltávolítja a szagokat és a ráncokat.

A FlexWash mosógéphez az egyszerű használat érdekében nincs szükség két külön vízvezetékre, így üzembe helyezéséhez nem szükséges szakember segítsége. Emellett a mindkét mosó- és szárítóegységen megtalálható könnyen elérhető felültöltős rekeszekkel a mosási adagok betöltése és kivétele is kényelmesebbé válik. A rekeszek tetején található átlátszó üvegnek köszönhetően pedig egy pillantással felmérhető a mosási ciklusok állapota.

Európa nem a Samsungnak való vidék

Ez a mosómonstrum egyébként nem valószínű, hogy Európában komolyabb sikert aratna már csak azért sem, mert Amerikán kívül nem is lesz majd kapható. Mindazonáltal olyan jól néz ki, hogy muszáj volt kiraknom ide a képét.