MEGOSZTÁS

A Sony legújabb, lézer fényforrású projektora natív 4K felbontásban képes megjeleníteni a filmeket. A projektor a faltól mindössze 6 hüvelyk távolságról tud 254 cm-es (100 hüvelyk), 16:9 képarányú képet vetíteni.

Kisebb és olcsóbb, mint az előd

A VPL-VZ1000ES kis méretével (nagyjából 925 x 494 x 219mm) körülbelül 40 százalékkal kisebb és jóval alacsonyabb áron lesz elérhető, mint a jelenleg elérhető Sony LSPX-W1S 4K ultra rövidszórású projektor. Ennek ellenére a VPL-VZ1000ES képes 2500 lumen fényerőt generálni, amely 25 százalékkal fényesebb, mint a LSPX-W1S. A Sony SXRD paneljei a Z-Phosphor lézerfény motorral közösen magas dinamikájú kontrasztot hoznak létre, külön kiemelve a HDR (Magas dinamikatartományú) tartalom erősen és alacsonyan megvilágított részeit. A lézer fényforrás a hagyományos projektor lámpáknál sokkal gyorsabban éri el a végső fényerőt, valamint tovább élvezhetjük a megfelelő fényerősséget és színhűséget anélkül, hogy a projektorlámpa kicserélésével kellene foglalkozni.

Egyszerűbb elhelyezhetőség

A VPL-VZ1000ES-t egyedi kialakításának köszönhetően szinte bárhol elhelyezhetjük a szobában. A projektor ideális lehet azok számára is, akik kisebb vagy nagy belmagasságú helyiségben szeretnék élvezni a nagyméretű kijelzőt. Mivel a projektor a nézők előtt és nem mögött helyezkedik el, így megszűnnek a mennyezeti lámpák vagy ventilátorok okozta zavaró beárnyékolások. Emellett nem utolsó szempont az sem, hogy így megspórolhatjuk a hosszú HDMI kábel árát és az elhelyezéséből adódó kellemetlenségeket.

A VPL-VZ1000ES ultra rövidszórású 4K HDR házimozi projektor 2017 áprilisától lesz elérhető.