MEGOSZTÁS

Ezt a cikket nem tudom és nem is akarom különösebben túlcifrázni, mert egy egyszerű, de mégis zseniális kiegészítőről van szó. Ez a piac napról napra képes megújulni és olyan finomságokat kitermelni magából, mint ez az Apple Watch tartó.

Az Elago W3 névre hallgató készség egy puha, egészségre ártalmatlan anyagokat tartalmazó, szilikonból készült Apple Watch tartó, amit az óra használói az éjjeli szekrényükre (vagy bárhova) helyezhetnek.

Ez még ugye elég kevés lenne az üdvösséghez, így a poén az, hogy az órával kombinálva pontosan úgy néz ki, mint az Apple klasszikus Macintosh gépe, amiről még a floppy lemez behelyezésére szolgáló rést sem felejtették le. Mindezt a nighstand móddal kombinálva meg is van az ébresztőórába oltott Apple Watch – vagy fordítva.

A W3 az első és második szériás órákkal is kompatibilis, és ugyanez a helyzet a 38, illetve 42 mm-es szíjmérettel. Ha bejön a dolog, akkor érdemes szétnézni az Elago oldalán, ahol elég sok hasonló, Apple eszközökhöz tervezett kiegészítő található még.