MEGOSZTÁS

El sem tudom képzelni, hogy Evan Blass milyen helyekre lehet becsatornázva, ki, mivel tartozhat neki, vagy esetleg neki milyen tartozásokat kell lerónia. Az @evleaks Twitter fiók gazdájának nevéhez fűződnek a legnagyobb kiszivárogtatások, mely munkásság most a Galaxy S8 képével gazdagodott.

Blass az itt látható képet posztolta, és csak annyi kommentárt fűzött hozzá, hogy „azt hiszem ez az, amire vártatok”.

Nem tudom, hogy ti mire vártatok, de az biztos, hogy ez a Galaxy S8 végleges, hivatalosnak is tűnő fotója. A korábbiakhoz képest az lehet a feltűnő, hogy a G6-hoz hasonlóan gyakorlatilag eltűnt a mobil kávája (ahogy az eddig elmaradhatatlan fizikai gomb is alulról), ami az íves panellel kombinálva érdekes elegyet fog alkotni.

Két verzió is lesz belőle

A telefonról eddig is több ilyen-olyan minőségű, forrású kép, videó jelent meg, de ez az első, amit a koreaiak valószínűleg hivatalos sajtófotónak szántak. Ebből a képből az nem állapítható meg, hogy a nagyobb kijelzőjű, S8+ látható-e rajta, mert egyébként egy ilyen variáns is várható 6 col közeli panel mérettel. Az viszont tuti, hogy a kijelzőn látható napon, március 29-én lesz a hivatalos bemutatója.

(Egy korábbi videó az S8-ről)

Az S8 képességeiről is elég sokat csacsogott már az internet népe, aminek a lényege nagyjából a következő. 5,6 colos, Quad HD felbontású, Super AMOLED kijelző, 12 megapixeles hátlapi, 8 mp-es előlapi kamerák, víz- és porállóság (IP68), írisz szkenner, 4 GB RAM, 64 gigás, bővíthető tárhely, és az AKG által biztosított fülesek a dobozban.

Így a végére egy friss, Samsung vonatkozású hír az MWC-ről, amit nemrég kaptunk a gyártó hazai képviseletétől: „A Samsung Galaxy S7 edge elnyerte a 2016 Legjobb Okostelefonja díjat az idei Mobil Világkongresszus során megrendezett Global Mobile Awards díjátadó ünnepségen. A Samsung csúcskészüléke a Legjobb Mobileszköz kategóriában kapta az elismerést.”

Gratulálunk!