MEGOSZTÁS

A HP Spectre 13 x360 elnevezésű apróság azok számára készült, akik könnyen kezelhető, gyors, multifunkcionális készüléket keresnek a dolgos mindennapokra.

A gyártó a készülék tervezéskor a teljesítmény javítása mellett az akkumulátor élettartamának növelését, valamint a kényelmi funkciók bővítését célozta meg.

Kicsi, de fürge mindenes

A mindössze 13,6 milliméter vastag, teljesen kifordítható eszközbe 13,3 hüvelykes FHD (1920 × 1080) vagy 4K IPS kijelző kerülhet. A gesztusokat támogató panelek digitális tollal is használhatók és Sure View technológiával korlátozni lehet a betekintési szöget. Utóbbi nyilvános helyen tehet jó szolgálatot.

Az új készülékek harminc százalékkal gyorsabbak az elődöknél, ami a nyolcadik generációs Intel processzoroknak (Intel Core i7) és az Intel Turbo Boost technológiának köszönhető. A megjelenítésről az Intel HD Graphics 620 megoldása gondoskodik, adattárolásra különböző méretű PCIe SSD szolgál, míg a fedélzeti memória 8-16 GB DDR3 SDRAM.

A laptopra négy Bang&Olufsen hangszóró és egy Windows Hello támogatású IR-kamera került. A vezeték nélküli kapcsolatot továbbra is 802.11ac WiFi és Bluetooth 4.2 kombó biztosítja. A készülék oldalára két USB-C (Thunderbolt), egy USB 3.1 és egy fejhallgató/mikrofon konnektor került, újdonság viszont a microSD-olvasó, valamint az ujjlenyomat-szenzor. Az energiát egy háromcellás 57.8 Wh Li-ion telep szolgáltatja.

A HP Spectre 13 x360 forgalmazása október végén kezdődik, alapára 1150 dollár lesz.