MEGOSZTÁS

Megjelent az Assassin’s Creed-sorozat legújabb felvonása, ami mellé az ASUS készített egy a rajongók kedvét kereső videokártyát.

A RoG STRIX GeForce GTX 1080 Ti Assassin’s Creed Origins Edition névre hallgató eszköz kifejezetten tetszetős, ráadásul egy kis extra is lapul a dobozban.

Változatlan felszereltség…

A videokártya alapjában véve a jól ismert RoG STRIX GeForce GTX 1080 Ti jellemzőivel rendelkezik. A kártyán 1594 MHz (alap) sebességű GPU dolgozik, ami mellé kapunk 11 GB GDDR5X fedélzeti memóriát. A csatlakozók között egy Dual-Link DVI-D, egy HDMI 2.0b és három darab DisplayPort 1.4-es konnektor található, míg a stabil tápellátás érdekében két darab nyolctűs PCI Express tápcsatlakozó áll rendelkezésre.

… a játékot idéző külső

A melegedő komponensek hűtéséről ezúttal is három légkavaró gondoskodik. Ezek tetszetős arany és bronz árnyalatban pompázó takarólapot kaptak, de a hátlapra festett szimbólumok is a játékot idézik. Természetesen a kártya dobozát is a játékhoz igazították, ennél azonban sokkal érdekesebb, hogy egy U-Play áruházban beváltható kupon is a csomagba került.

A videokártya kiskereskedelmi ára egyelőre nem ismert.