MEGOSZTÁS

A Guardzilla 360 egy kompakt biztonsági kamera rendszer, amely képes kiváltani a bonyolult és feleslegesen költséges rendszereket.

Otthonunk védelme rendkívül fontos. Szerencsére egyre több, távolról is vezérelhető és ellenőrizhető készülékre bízhatjuk lakásunk őrizetét. Olyan eszköz azonban csak kevés van, amely 360 fokos, élő panorámaképet tud biztosítani.

Semmi nem marad előtte rejtve

A készülék legnagyobb dobása, hogy a tetejére szerelt kamera teljes fordulatra képes, így gyakorlatilag semmi nem kerüli el a figyelmét. A kamera éjjel is lát, így gyenge fényviszonyok között is jól azonosítható képeket készít. A kínálatból a mozgásérzékelő sem maradt ki, tehát kis túlzással egy légy sem settenkedhet be otthonunkba a tudtunk nélkül.

Vezeték nélkül, állandó kapcsolatban

A WiFi kapcsolattal rendelkező kamera képes automatikusan élesíteni magát. Amint a tulajdonos elhagyja a társalkalmazás segítségével beállított zónát, aktiválódik a rendszer. Természetesen ez fordítva is működik, így nem kell téves riasztástól tartani. Az eszközre programozható gombok kerültek, amelyek behatolás esetén figyelmezteti a hatóságokat, vagy a meghatározott családtagokat. A berendezést ezen felül egy 100 dB erősségű szirénával és kétirányú kommunikációra képes mikrofonnal is felszerelték.

A Guardzilla 360 a beállított paraméterek és gyakoriság szerint dokumentálja az eseményeket, ami a felhőből bármikor lehívható. Az eszköz 230 dollárért vásárolható meg.