MEGOSZTÁS

Míg egyeseket a hideg ráz az intelligens eszközöktől, mások kis lépésben ismerkednek a különböző fejlesztésekkel, de akadnak olyanok, akik szeretik magukat a legújabb vívmányokkal körülvenni. Nekik tetszeni fog a Kolibree terméke.

Főként az utóbbi tábornak lehet érdekes a Kolibree cég legújabb elektromos fogkeféje, amely nem elég, hogy az izommunkát elvégzi a felhasználók helyett, de arra is ügyel, hogy megfelelő ideig mossák a foguk.

Ha nagyon kapkodunk, nem kapcsol ki

A Kolibree által összegyűjtött adatok szerint egy ember átlagosan egyetlen percet tölt fogmosással, ami a szakemberek szerint kevés. Az ARA elnevezésű eszköz ezért egész egyszerűen nem kapcsol ki, ha úgy érzékeli, hogy nem fordítottunk kellő időt a szájápolásra.

A készülék szigorúsága persze nem merül ki ennyiben, ugyanis egy dedikált alkalmazáson keresztül figyeli a kritikus pontokat és figyelmeztet, ha nem vagyunk elég alaposak. A Coach+ funkció ezen felül százalékos kimutatást készít a megtisztított területekről és hetente összegzi a tevékenységünk hatékonyságát.

A Kolibree ARA beépített akkumulátorról üzemel, amely két hétig bírja egyetlen feltöltéssel. Az intelligens fogkefe 129 euróért vásárolható meg.