MEGOSZTÁS

A digitális képkeret téma rég nem számít újdonságnak, de a Skylight Frame tud annyival többet, amivel az eddig ismert megoldásokat könnyedén lepipálja.

Mintha egy emailt küldenénk

Sokan küldözgetnek szeretteik és ismerőseik számára a család, vagy barátok által megörökített pillanatokat. Az emberek ezeket javarészt elektronikus úton továbbítják egymásnak. Az új digitális képkeret ezt a lehetőséget igyekszik kihasználni, ugyanis elektronikus levélben is tud felvételeket fogadni.

A funkció segítségével bármikor és bárhonnan küldhetők fényképek, amiket az eszköz elraktároz a 4 GB méretű, beépített tárhelyére. Mindegyiknek külön címe van, így egy fotó több helyre is elküldhető. A Skylight Frame hozzávetőleg (felbontástól függően) négyezer fotó tárolására képes és jelez, ha újabb fénykép érkezett, aminek automatikusan képes helyet csinálni. Az eszköz a képeket sorozatban (diavetítés) vagy szólóban is meg tudja jeleníteni, minden funkció az érintőképernyő segítségével állítható be. A készülék WiFi kapcsolatot használ és hálózatról működik.

Az intelligens (vagy connected) képkeret 159 dollár ellenében szerezhető be.