MEGOSZTÁS

Az iPhone X még a megszokottnál is drágább lett, így bár sokan szívesen birtokolnának ilyen készüléket, egyszerűen nem engedhetik meg maguknak.

Cupertinóban állítólag már dolgoznak azon a készüléken, amely a jubileumi telefon újdonságait kínálja kicsit átdolgozott (olcsóbb alkatrészekből álló) kiadásban.

Jövőre jöhet az olcsóbb változat

A gyártóval szoros kapcsolatot ápoló Martin Hajek több látványtervet is készített (pl. iPad X) már a vállalatnak, nemrég pedig az olcsóbb iPhone X kapcsán hallatott magáról.

Színpompás modellek

A neves dizájner az iDropNews számára alkotott néhány látványos tervet, amelyek első pillantásra kifejezetten tetszetősnek tűnnek. A költségek visszaszorítása érdekében a tervező az (egyébként elég sérülékeny) üveget, polikarbonátra cserélte az (híresztelések szerint) LCD-kijelzős változatban. Az iPhone Xc elnevezésű készülék az ötödik generáció színeiben lenne elérhető, amivel azoknak igyekeznek kedvezni, akik nehezményezték az „X” visszafogott színválasztékát.

Természetesen a jellemzőkről még semmit nem lehet tudni, mindössze remélni lehet, hogy a számos újításból (TrueDepth kamera, káva nélküli kijelző, A11 vagy A12 lapka) jut majd a olcsóbbik verzióba is.