MEGOSZTÁS

A Cougar gamer egér alapvetően, egy hagyományos formát mutató jobbkezes eszköz, aminek érdekessége egy LCD kijelzővel is rendelkezik, ami a talpában kapott helyet…

Visszafogott, kényelmes és pontos

A Surpassion elnevezésű eszköz a PixArt által fejlesztett, PMW3330-as optikai érzékelőt használja. Az egeret hátra fordítva, egy aprócska kijelző jön szembe, amihez dedikált kapcsolók is csatlakoznak. A kijelző és a gombok segítségével, minden beállítás (Polling Rate, Lift-off Distance, Angle Snapping, érzékenység) könnyen, pontosan és gyorsan elvégezhető. Az érzékenység 50 – 7200 DPI között állítható, míg az érzékelési sebesség 150 IPS, így az eszköz a leggyorsabb reakciót megkövetelő játékoknál sem hagy cserben.

Az eszköz kifejezetten konzervatív megjelenésű, bár a programozható fények nem maradtak ki a csomagból. Ennél azonban sokkal fontosabbak az OMRON kapcsolók, amelyek egész hosszú üzemidőt garantálnak. A készülék aranyozott USB-csatlakozóban végződő kábelt, valamint csúszásgátló bevonatot kapott és 49,99 USD ellenében szerezhető be.