MEGOSZTÁS

Egyesek azt állítják, hogy a történelem (főleg a Note 8 esetében) nem ismétli önmagát, míg mások szerint nincsenek véletlenek.

Szerencsére a helyzet nem annyira súlyos, mint az előző modell esetében, de azért kellemetlen kétszer ugyanabban a folyóban evickélni.

Újabb kis zűr Dél-Koreában

Számos forrás beszámolt róla, hogy problémák merültek fel a Galaxy Note 8 burkolata alatt dolgozó telepekkel. Öröm az ürömben, hogy ezúttal nem olyan hibáról van szó, amely maradandó sérülést okozhat, de azért korántsem megnyugtató a helyzet.

A hibajelenség lényege, hogy a teljesen lemerült akkukat egész egyszerűen nem lehet újratölteni. Ennek következtében a lenullázott készülék használhatatlanná válik, otthoni körülmények között képtelenség életre kelteni. A panaszok nagy része az Egyesült Államok területéről jött, a vizsgálatok pedig azt mutatják, hogy csupán a Qualcomm Snapdragon 835 központi chippel szerelt készülékek érintettek.

Bár a gyártó egyelőre nem kommentálta a jelenséget, minden különösebb vita nélkül cserélik a meghibásodott készülékeket. Szerencsére hazánkban csak az Exynos 8895 lapkát dolgoztató változat került forgalomba, így az itthoni felhasználók jó eséllyel kimaradnak az újabb “buliból”.