MEGOSZTÁS

A különleges formájú, kifejezetten extrém kinézetű ház acél, alumínium és edzett üveg felhasználásával készült, ráadásként a QuadStellar applikációval vezérelhető világítást is kapott.

Egyesek szerint olyan, akár egy négylevelű lóhere. Más szögből szárnya vesztett TIE-vadászra emlékeztet. Ami biztos, hogy a DeepCool és GamerStorm közös gyermeke elképesztő dögösen néz ki. A házat négy, nagyméretű rekeszre osztották, amelyek külön-külön helyet biztosítanak az egyes alkatrészeknek.

Tágas, de nem szellős

Az 538×483×493mm kiterjedésű kuckóba legfeljebb ATX méretű deszka pakolható. A burkolat alatt nyolc (3,5/2,5 hüvelykes) és öt darab (2,5 hüvelykes) tároló fér el, míg bővítőkártyából tizennégy darab számára szorítottak helyet. A készítők azokról sem feledkeztek meg, akik túlméretes grafikus kártyát hajtanak, ugyanis a dupla helyet foglaló eszközök is kényelmesen helyet találnak maguknak.

Hűtés tekintetében már nem ennyire rózsás a helyzet. Ugyan az öt előszerelt légkavaró mellé kilenc további ventilátor is elhelyezhető, ám processzor hűtőből már csupán 110 mm magas jöhet szóba. A gyártó szemmel láthatóan inkább a vízhűtésre koncentrált, ugyanis egy 360 mm-es, valamint egy 240 mm-es radiátorral szerelt modellt is be lehet tuszkolni a házba, amin két darab USB 3.0 és egy 3,5 mm-es konnektor is helyet kapott.

A DeepCool QuadStellar forgalmazása megkezdődött, mintegy 400 dollárt kér érte a gyártó.