MEGOSZTÁS

A játékosok kedvét kereső ADATA rágcsáló jellemzői átlagosnak mondhatók, akik azonban kedvelik a színes fényekkel feldobott eszközöket, azok örülni fognak.

Álmodnak-e a játékosok színes egerekkel?

Egyesek kedvelik, mások gyűlölik és akadnak olyanok, akiket teljesen hidegen hagy. Az RGB fényekkel feldobott eszközökről van szó, amelyek szép lassan bevették a piacot. Az XPG INFAREX sorozatba tartozó újdonság is ebbe az irányban halad, ráadásul rá is dob egy lapáttal az élvezetre, ugyanis a csomaghoz tartozó egérpad is színes fényeket kapott.

A konzervatív megjelenésű egér jobbkezes felhasználóknak készült. A burkolat alá egy 3200 dpi felbontással rendelkező szenzor került, aminek érzékenysége állítható. Az eszköz a legváratlanabb mozdulatokat is képes lekövetni, így minden műfajhoz jó választás lehet. A rágcsáló USB interfészen keresztül kommunikál; az RGB LED alapú világítás 16,8 millió árnyalat megjelenítésére képes.

A rágcsáló mellé egy INFAREX R10 elnevezésű egérpad is jár, ami szintén színes fényekkel operál. Mindössze egy extra USB csatlakozót kell beáldozni és senki nem fogja elvéteni a kemény PVC bevonattal ellátott felületet. Az egér+egérpad kombó ára egyelőre ismeretlen, de az ígéretek szerint hamarosan elérhető lesz.