MEGOSZTÁS

A készülék több tekintetben is érdekes, ugyanis ez az LG első 4K felbontású vetítője, amely ráadásként HDR10 támogatással rendelkezik és könnyen hordozható.

Könnyű, praktikus és látványos

A projektor méreténél fogva bármilyen helyiségben elhelyezhető és úgy lett kialakítva, hogy akár egyetlen ember is könnyedén mozgathassa. A készülék 2500 ANSI lumen fényerővel rendelkezik, így kevésbé sötét helyen is jól látható képet kínál. A projektor akár 150 hüvelykes képátlóval rendelkező felületre is képes 4K felbontású képet vetíteni.

Az állított hasábra emlékeztető vetítő házába két darab 7W teljesítményű hangszóró is került. Ezektől sajnos acélos megszólalás nem várható, ezért érdemesebb külső eszközöket (soundbar, erősítő) csatlakoztatni a készülékhez.

A projektor vezeték nélküli (Bluetooth) és vezetékes (HDMI, optikai audió) kapcsolatokat kínál, de USB-konnektort is kapunk, így hordozható eszköz használata is biztosított.

A készülék LG webOS 3.5 rendszer segítségével fér hozzá a tartalomszolgáltatók kínálatához. A HU80KA elnevezésű modell forgalmazása hamarosan megkezdődik, kiskereskedelmi ára azonban még nem ismert.