MEGOSZTÁS

A Thermaltake alapításának huszadik évfordulóját igyekeztek stílusosan megünnepelni.

A prémium kivitelű, minőségi anyagokból készített ház tavaly nyáron már futott egy kört, Las Vegasban viszont már a végleges változat került bemutatásra.

Látványos és minőségi torony

A Level 20 névre keresztelt különleges kuckó az előd extravagáns koncepcióját követi, és olyan megoldásokat alkalmaz, amelyek az átlagos modellekben nem találhatók meg. A ház három, egymástól elkülönített kamrából áll, mindegyikre jó rálátást biztosítanak az edzett üvegből készített ajtók. Az egyes rekeszek hibátlanul megmunkált alumíniumból készültek; a gyártó külön helyet biztosított a tápegységnek, deszkának és bővítőkártyáknak, illetve a hűtésnek, adattárolóknak.

A házba legfeljebb tizenegy darab 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó pakolható, bővítőkártyából 310 milliméter hosszú fér el. A processzorhűtő maximum 200 milliméter magas lehet, míg a tápegységnek 220 milliméter hellyel kell beérnie. A ház szellőzését alapesetben három darab Riing Plus 14 RGB légkavaró biztosítja, de igény esetén komolyabb hűtés is beszerelhető.

A megfelelő látvány kedvéért a készülékbe két Lumi Plus LED-csík is került, amik a Riing Plus RGB kontrollerrel és egy dedikált szoftverrel vezérelhetők. A ház tetején négy darab USB 3.1 konnektor kapott helyet, de nem hiányoznak a kínálatból az audio-csatlakozók sem. A Thermaltake Level 20 megjelenési ideje és fogyasztói ára egyelőre ismeretlen.