MEGOSZTÁS

A gyártó leginkább a játékos perifériákról ismert, így nem annyira meglepő, hogy számos látványos billentyűzet fűződik már a nevükhöz.

Az újdonság akár egy spanyol hidalgó is lehetne, ugyanis a hangzatos Ozone Alliance Mechanical Hybrid Gaming Keyboard néven hivatkozik rá a csapat.

Szemrevaló játékos

Legújabb fejlesztésük egy teljes kiosztású klaviatúra. A gombok alatt Crosstech Blue kapcsolók lapulnak; a mechanikus és membrános technológiát vegyítő megoldás jellegzetessége, hogy a mechanikus kapcsolók tartósságát, pontosságát és jellemzőit kínálják. A mintegy 104 gomb a kor elvárásainak megfelelő módon, színes RGB világítással rendelkezik, és kilenc séma szerint effektezhetők.

Azok számára, akik a hagyományos fényjátékot már unják, a billentyűzet extrával is szolgál, ugyanis a környezeti zajokhoz, hangokhoz igazított fényeket kínál. A klaviatúra USB csatlakozóban végződő, fonott zsinórral és hat darab makró gombbal, valamint fröccsenés elleni védelemmel rendelkezik. Az Ozone billentyűzet forgalmazása január végén kezdődik, 50 dollárért vásárolható meg.