MEGOSZTÁS

A Pana termékcsaládja Japánban szinte mindenhol jelen van. Az 1986 óta létező Let’s Note laptopcsalád fő vonzereje, hogy sokoldalúságot és teljesítményt kínálnak egy könnyű, mégis masszív csomagban.

Régimódi újdonságok

A Let’s Note R9 a legkisebb modell, ugyanis mindössze 10,4 hüvelykes kijelzővel szerelték. A panel 1024×768 pixeles felbontásra képes. A meglehetősen vaskos (42,5 mm) házban egy Core i7-620UM processzor kapott helyet, amihez 2 GB rendszermemóriát és 250 GB tárhelyet biztosít a gyártó. Az eszköz oldalán Ethernet csatlakozó, kártyaolvasó, D-Sub kimenet található, de természetesen a Bluetooth adapter és a WiFi kártya sem maradt ki a csomagból. A 3100 mAh kapacitású akkumulátor a gyártó szerint közel nyolc óra üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel.

A termékcsalád további tagjai nagyobbra nőttek. Az S9 és N9 típusjelzésű változatok 12,1 hüvelykes kijelzőt kaptak, míg az F9 már 14,1 hüvelykes panellel büszkélkedhet. Mindhárom készülék burkolata alatt Core i5-520M processzor dolgozik, ugyanakkor a memória mennyisége és a tárhely mérete változatlan maradt. A termékekről nem maradt le a Gigabit Ethernet aljzat, Wi-Fi, kártyaolvasó, amiken felül, három darab USB 2.0 portot is kapunk. Két modellben (F9, S9) optikai meghajtó is található.

A modellek előre telepített Windows 7 Professional rendszerrel érkeznek, sajnos az árak egyelőre nem ismertek.