MEGOSZTÁS

A WyzeCam egy mindössze húsz dollárért beszerezhető, nagy tudású apróság, amely a flexibilis kialakításának hála számos területen képes helytállni.

Kicsike, de mindent lát

A WyzeCam v2 szeme egy Full HD (1080p) felbontású szenzor, amely az éjszakai üzemmódnak köszönhetően nem csupán nappali megfigyelésre alkalmas. A kamera kétirányú kommunikációt biztosít, mozgásérzékelővel szerelték, ami mellé lokális és alkalmazáshoz kötött riasztó is társul.

Az eszköz gazdag streaming szolgáltatást és akár folyamatos felvételi lehetőséget is kínál. A felvételek microSD kártyára menthetők (ilyenkor automatikusan felülírja a régebbi adatokat) vagy a gyártó által biztosított felhőben (14 napig ingyen) tárolhatók. A kamera márciusi frissítése az ígéretek szerint IFTTT (If This Then That), valamint Amazon Echo Show és Echo Spot támogatást is hoz magával; előbbi különböző eseményeket és feladatokat képes összekötni.

Az új WyzeCam szemmel láthatóan a „jót olcsón” elvet követi, és egy meglepően jó, könnyen telepíthető és használható eszköznek tűnik.