MEGOSZTÁS

Az Over the Horizon című dallam hét évvel ezelőtt csendült fel először, tavaly átdolgozták kicsit, most pedig újfent kezelésbe vették.

Erősítés minden fronton

Bár a Samsung Galaxy S9 hivatalos bemutatójára még kicsit várni kell, néhány apróság azért már kiderült a készülékről. Az európai változat burkolata alatt nagy valószínűséggel a vadonatúj Exynos 9810 rendszerchip dolgozik majd.

A nyolc magos, tíz nanométeres gyártástechnológiával készült lapkát felkészítették a mesterséges intelligencia kezelésére, így egészen biztos, hogy számos ehhez kapcsolódó technológia várható. A hírek szerint a Samsung kamera vonalon is erősíteni igyekszik, ugyanis F/1.5 apertúrájú szenzorokat emlegetnek a jól értesültek.

Dallamok szárnyán

A jellegzetes, alapértelmezett csengőhang a Samsung egyik védjegye. A gyártó nemrég közzétett egy videót, amely szerint újraértelmezik a jól ismert dallamot. Az új változat Petur Jonsson izlandi zeneszerző munkája, amely könnyed és kellemes utazásnak ígérkezik a hangok birodalmába.

A Galaxy S9 Európában olyan 260-280 ezer forintnak megfelelő áron kerülhet majd a boltokba, így kezdetben nem biztos, hogy sokan fogják élvezni a változtatást.