MEGOSZTÁS

A könnyűsúlyú gépet főként azoknak az üzleti felhasználóknak szánta a Fujitsu, akik utazás közben sem szeretnének lemondani a kényelemről és funkcionalitásról.

Könnyű, rugalmasan használható és gyors

A Fujitsu LIFEBOOK U938 súlya nem haladja meg az egy kilogrammot, így a rendkívül karcsú gép ideális társa lehet az aktív életet folytató felhasználóknak.  A piros vagy fekete színben elérhető magnézium házba egy 13,3 hüvelykes, Full HD (1920×1080) felbontású kijelzőt építettek. A készülék számos konfigurációban megvásárolható: a csúcsot az Intel Core i7-8650U processzor és az 512 GB M.2 NVMe PCIe-SSD jelenti, míg a megjelenítésért minden esetben az Intel UHD Graphics 620 grafikus egység felel.

A csatlakozókkal és a szolgáltatásokkal nem fukarkodott a gyártó, ugyanis HDMI-t, USB-A, USB-C portot, jack csatlakozót, SD-kártyahelyet, SmartCard olvasót, valamint WiFi, Bluetooth és opcionális 4G/LTE modult is találni a kínálatban.  A készülék megkapta a gyártó PalmSecure azonosító rendszerét, de ujjlenyomat-szkenner is választható az személyazonosság igazolásához.

A noteszgép forgalmazása várhatóan március elején kezdődik, sajnos a kiskereskedelmi ár egyelőre nem ismert.