MEGOSZTÁS

A készüléket eredetileg január végére ígérték, de a jelenlegi információk szerint nyár előtt Judy biztosan nem mutatkozik be. A csúszás egyik, gyártó által is megerősített oka, hogy visszatértek vele a tervezőasztalhoz.

Újratervezés hátráltatja a bemutatót

A Judy néven emlegetett újdonság a hírek szerint szakítani fog az LG telefonokra jellemző dizájnnal, és teljesen új külsővel száll harcba a felhasználók kegyeiért. A készülék 6,1 hüvelykes MLCD+ kijelzővel érkezik, ami egy vadonatúj, rendkívül energiahatékony technológia.

A burkolat alatt várhatóan egy Qualcomm Snapdragon 845 típusjelzésű lapka dolgozik, mindössze 4 GB RAM és 64 GB tárhely társaságában. A telefon valószínűleg számos fejlett kényelmi szolgáltatást (hang- és arcfelismerés, virtuális asszisztens, sztereó hangszórók, gyorstöltés) kínál majd. A hátoldalra dupla kamerát jósolnak, ezek tudásáról azonban egyelőre semmit nem lehet hallani, ugyanakkor a verebek HDR10 képalkotásról csiripelnek.

A fenti információkat persze érdemes egyelőre fenntartásokkal kezelni, ugyanakkor egy jól felszerelt készülék látszik körvonalazódni a távolban.

A képek illusztrációk!