MEGOSZTÁS

Az Onkyo nem ismeretlen a minőségi hangzást kedvelők körében, ugyanis a japán gyártó komoly prémium modelleket sorakoztató hifi portfólióval rendelkezik.

Tiszta kép…

A vállalat tavaly mutatta be a nagyfelbontású hangfájlokat kezelő telefonját, az MWC2018 kiállításra ezúttal egy hasonló jellemzőket felvonultató táblagépet vitt magával. A ránézésre kicsit sarkos, szigorú vonalakkal rendelkező és meglehetősen vaskos eszköz 4K UHD felbontású kijelzőt kapott, sajnos az előzetes infók szerint a HDR jeleket nem támogatja.

… kivételes hangzás

A készülék a DTS: X Premium technológiát használja, ami akár 7.1 csatorna kezelését is lehetővé teszi és DTS-HD Master Audio dekódolást kínál. A 12,5 hüvelykes panel két oldalára négy darab Onkyo Dual Mold Diaphragm (ODMD) hangszóró került, míg a hangerőszabályzó a gyártó digitális lejátszójának öröksége.

A gép a Qualcomm Snapdragon 820 lapkára építkezik. A saját felülettel ellátott Android 8.0 operációs rendszer 4 GB RAM-mal gazdálkodhat, míg az adatok számára 64 GB belső tárhelyet biztosít a gyártó, ami microSD kártya segítségével tovább növelhető. Az építési minőség kiváló, talpig fém eszközről beszélünk, amihez egyedi csatolóval ellátott dokkoló is tartozik.

Az Onkyo Granbeat táblagép forgalmazásáról és áráról egyelőre nincs információ.