MEGOSZTÁS

Az Energizer márkanév alatt futó telefont az Avenír gyártja majd, akik az MWC-nn demózták kicsit a készüléket.

Nem túl visszafogott méretű a vas

Nem újdonság, hogy az Energizer márkanév alatt forgalmazott mobilok extrém hosszú üzemidőre képesek, de amit a Power Max-sorozat legújabb darabja ígér, még ebből a mezőnyből is kilóg.

A készülékbe ugyanis egy 16 000 mAh kapacitású (!!!) telepet gyömöszölt a gyártó, amely az információk szerint negyven napos készenléti időt biztosít és intenzív használattal is öt napig bírja szuflával. A nagy akkumulátornak persze kell a hely, így a ház 15,2 milliméteres vastagra sikerült.

A készülék előlapját egy hat hüvelykes, 18:9 képarányt kínáló IPS kijelző foglalja el. Előre és hátra egyaránt dupla kamera került: előbbi esetében 13+5 megapixeles képalkotókról, utóbbinál pedig 16+13 megapixeles egységekről beszélhetünk.

A fémből készült burkolat alatt egy MediaTek Helio P23 lapka és Mali-G71 MP2 grafikus vezérlő kapott helyet. A készülékbe ezeken felül 6 GB RAM és 128 GB tárhely került.

Az Energizer Power Max P16K Pro egyelőre nem végleges termék, így egyelőre nem tudni, mikor kezdődik a nem mindennapi energiával rendelkező telefon forgalmazása.