MEGOSZTÁS

Az ágy mellett álló éjjeliszekrény általában kisebb holmik tárolására szolgál, de miért ne lehetne további funkciókkal felruházni ezeket a bútordarabokat?

Minden egy helyen

A Sobro Smart Side Table éppen az Indiegogón futja a köröket, ha minden jól alakul októberben már szállítják is az első darabokat. A bútor számtalan fiókkal rendelkezik, azonban tud néhány olyan dolgot, amit mások nem.

A szekrény felső lapjába egy vezeték nélküli töltőpadot ágyaztak, amely akár két telefonnal is elbír egyszerre. A hátoldalon négy darab USB konnektornak és két 120 voltos kimenetnek szorítottak helyet, míg a kábelek egy szépen kialakított mélyedésbe rendezhetők el. Az éjjeliszekrény egyik fiókja egy termo-elektromos hűtőt rejt, hogy az éjszaka közepén ne kelljen kicsoszogni italért.

A tervezők a szórakozásról sem feledkeztek meg. Esti filmezéshez vagy zenehallgatáshoz integrált Bluetooth hangszórókat kapunk, a szekrényke aljára pedig LED fény került. A bútordarab jelenleg 299 amerikai dollárért jegyezhető elő, később 900 dollárt fog kérni érte a gyártó, aki egyébként egy dohányzóasztalt is tervezett hasonló felszereléssel.