MEGOSZTÁS

A Makita neve hallatán elsőként a különböző szerszámgépek ugranak be, de a japán gyártó időnként kiszabadul a komfortzónából. 

A fekete nedűt szolgáltató masina természetesen akkumulátorról működik, így bármilyen körülmények között használható.

Bűnös élvezet a szabadban

A japánok persze képtelenek voltak meghazudtolni magukat, ezért egy minden kellemet nélkülöző, kifejezetten robusztus eszközzel álltak elő. A márka már messziről felismerhető a jellegzetes stílusjegyekről, ráadásként az elnevezés is tudatosítja, hogy nem játékszerről van szó. A CM501DZ típusjelzést viselő gép a gyártó által használt standard akkumulátorokkal működik, ami azért is szerencsés, mert a telep csak opcionális tartozéka az eszköznek.

A gyártó szerint a legnagyobb (BL1860), 18 voltos akkumulátor használatával hozzávetőleg 640 ml főzet készíthető, ami egy igazi függő számára ugyan csak csepp a tengerben, de ínséges időkben bizony kapóra jöhet. A vezeték nélküli újdonságnak főként építkezésen dolgozók vehetik hasznát, hiszen kemény burkolata miatt kevésbé van kitéve sérüléseknek.

A Makita CM501DZ kávéfőző hozzávetőleg harmincezer forintnak megfelelő áron vásárolható meg, amely első hallásra nem is tűnik annyira soknak.