MEGOSZTÁS

A funkcióra a Google Play Instant megoldása kínál lehetőséget, amely sok bosszúságtól szabadíthatja meg az érdekes játékokra vadászó felhasználókat.

Eszed, nem eszed… nem kapsz mást?

Utazás közben, két megálló között kifejezetten jól jönnek a telefonra letölthető apróságok, azonban a hatalmas kínálat, nem feltétlen jelent garantált minőséget. A Google a tavalyi fejlesztői konferenciáján harangozta be az Instant Apps funkciót, aminek segítségével egyszerűen és gyorsan eldönthető, hogy az adott játék stílusa, megvalósítása a szánk íze szerint való, vagy inkább a pokolba kívánjuk az egészet.

Kényelmes és gyors

Az újabban Google Play Instant néven futó megoldás lényege, hogy csak töredékét olvassa be a kiválasztott játéknak, majd ha az elnyerte tetszésünk, mehet a tényleges telepítés. Amennyiben mégsem jött be az adott alkalmazás, akkor csak ki kell lépni és lehet keresgélni tovább.

A program nyomtalanul tevékenykedik, így nem kell attól tartani, hogy felesleges szemét marad utána. Üröm az örömben, hogy a funkciót egyelőre csak néhány játék támogatja, csupán egyes eszközökön működik és még mindig nem a végleges változatról van szó.