MEGOSZTÁS

A Logitech G560 2.1 rendszerű szett, tehát összesen három hangkeltőből áll, amelyek ráadásként a monitoron zajló eseményekre reagáló RGB világítással is rendelkeznek.

Hallgasd és lásd!

A csomagban egy magas és középfrekvenciákat megszólaltató hangszórópár, valamint egy hátsó bass reflex nyílással rendelkező mélyláda kapott helyet. Az apróságok 63,5 mm-es hangszórókat dolgoztatnak, míg a mélynyomóba egy 165 mm-es lefelé sugárzó meghajtó került.

A szett 120W effektív teljesítményre képes, és miután játékos eszközről van szó, nem maradhatott ki a kínálatból az RGB fényjáték. Az újdonság a közelmúltban bemutatott Lightsync RGB technológiát kapta meg, aminek lényege, hogy a fények dinamikusan képesek követni a játékban zajló eseményeket. A gyártó természetesen a kreatív elmékre is gondolt, hiszen az előre beállított profilok mellett saját fényhatások készítésére is lehetőséget biztosít.

A Logitech eszköze vezetékes és vezeték nélküli csatlakozást kínál, utóbbi esetében a gyártó huszonöt méternél húzta meg a határt. A DTS: X Ultra technológia támogatása révén a virtuális térhangzás is élvezhető az újdonságon, amiért kis híján nyolcvanezer forintot kell leszurkolni, amennyiben haza szeretnénk vinni.