MEGOSZTÁS

A Gigabyte BRIX BLCE-4000C teljesítmény dolgában nem veheti fel a versenyt a nagyokkal, de alapvető feladatok elvégzésére kiválóan alkalmas, ráadásul teljesen csendben teszi a dolgát.

Szerényen meghúzza magát és csendben dolgozik

Az ultra-kompakt PC mindössze 56,22 × 103 × 116,52 mm kiterjedésű, így a mobilitásra egészen biztos nem lehet panasz, ráadásul olyan területeken is bevethető, ahol teljes méretű eszköz elhelyezésére nincs lehetőség. A BRIX BLCE-4000C elnevezésű masina támogatja a harmadik generációs Intel processzorokat, valamint 128 bites memóriavezérlővel rendelkezik, amely kezeli a nagyobb adat és átviteli sebességgel dolgozó DDR4 modulokat.

A tenyérnyi gép burkolata alatt egy Intel Celeron N4000 processzor található. Az egyetlen SO-DIMM memória foglalat legfeljebb 8 GB RAM kezelésére lépes. Az apróságba 2,5 hüvelykes SATA meghajtó pakolható, míg az elő- és hátlapon USB-C, USB 3.0, fejhallgató, mikrofon, Ethernet, HDMI és VGA konnektorok találhatók.

A készülék Intel Ready Mode technológiával lett felvértezve, és M.2 foglalatba helyezett WiFi és Bluetooth kapcsolatot biztosító kártyával rendelkezik. A BRIX BLCE-4000C VESA kompatibilis, így kényelmesen elhelyezhető a megfelelő rögzítő pontokkal ellátott, monitorok vagy tévék hátoldalán. Arra vonatkozó információ egyelőre nincs, hogy a mini PC milyen áron kerül a boltokba.