MEGOSZTÁS

A Caply egy mindössze hüvelykujj méretű akciókamera, amely a különböző kiegészítőkkel bárhova elhelyezhető és öt órán keresztül képes felvételeket készíteni.

Mindig kéznél van

A készülék képstabilizátorral ellátott, Full HD (F2.0) objektívvel rendelkezik. A 140 fokos, széles látószögű lencse nagyobb teret képes befogni, így jobb fotózási élményt kínál. A lencse alatt egy mikrofon és a kezeléshez szükséges gombok kaptak helyet, de az eszköz akár szavakkal is vezérelhető. A kicsike öt órányi folyamatos videofelvételre, illetve 24 órás lassított (timelapse) felvétel készítésére kínál lehetőséget.

A gép a felvételeket, egy legfeljebb 128 GB méretű microSD kártyára menti; a 800 mAh méretű akkumulátor két és fél óra alatt tölthető fel a mellékelt microUSB kábel segítségével. A mini kamera kirándulás, buli, sport közben sem hagy cserben, szinte magától dolgozik, kezelése végtelen egyszerű.

A gyártó túl van egy kifejezetten sikeres közösségi kampányon, elkezdte a sorozatgyártást, így az első megrendelők nyáron kézbe is vehetik a készüléket. A Caply kamera önmagában 89 dollárért vásárolható meg, de a gyártó számtalan kiegészítőt (vízálló tok, ütésálló tok, karpánt, csíptető) is kínál a termékhez.