MEGOSZTÁS

A Chuwi aprósága a kínai gyártó válasza az Intel hasonló megoldására, és elsősorban olyan játékosoknak készült, akik erősen helyszűkében vannak.

Kicsi a bors…

A Chuwi HiGame kifejezetten kompakt masina, amely a gyártó szerint elég erős ahhoz, hogy alternatívája lehessen a hagyományos méretű gépeknek. A 173×158×73 mm-es házban egy Intel Core i5-8305G processzornak, AMD Radeon RX Vega M GL (4 GB HBM2 memóriával szerelt) grafikus vezérlőnek, 8 GB DDR4 memóriának és egy 120 GB SSD tárolónak szorítottak helyet.

A gyártó azt állítja, hogy a grafikus kártya teljesítménye egy GeForce 1050 GPU-val vetekszik, amivel kapcsolatban vannak kétségek, de az integrált Intel vezérlőknél biztosan többet kínál. Csatlakozók tekintetében a gép szépen el van eresztve, ugyanis egy Thunderbolt 3.0, öt USB 3.0, Ethernet, két HDMI 2.0 és DisplayPort is a kínálat részét képezi.

A Chuwi HiGame ára egyelőre nem ismert, ahogy a forgalmazás kezdetéről sincsenek adatok, mert a gyártó először közösségi kampányon keresztül szeretné kicsit népszerűsíteni az eszközt.