MEGOSZTÁS

Hosszú üzemidő, passzív hűtés, remek teljesítmény jellemzi a Fujitsu legújabb Stylistic modelljét, ami igény szerint noteszgéppé alakítható, így akár az üzleti szférából származó felhasználók figyelmére is számíthat.

Hosszabb utakra is ideális társ

A Stylistic V727 táblagép kellemes, letisztult külsővel rendelkezik. A magnézium burkolat, valamint a megerősített sarkok miatt jól bírja az igénybevételt. A gépet 12,3 hüvelykes FullHD kijelzővel szerelték, amely tükröződésmentes bevonatot kapott, így a panel erősebb fényben is jól látható, ráadásként a mellékelt Wacom AS tollal is használható.

A burkolat alatt Core m3-7Y30, Core i5-7Y57 vagy Core i7-7Y75 processzorok dolgozhatnak, legfeljebb 8 GB DDR3 memória társaságában. A megjelenítésért minden esetben az Intel HD Graphics 615 megoldása felel, míg az adatok számára 256, 512, illetve 1024 GB kapacitású SATA SSD került beszerelésre.

A WiFi-nek és beépített 4G/UMTS csatlakozónak köszönhetően a hálózat bármikor könnyen elérhető, míg az 5 megapixeles első és 8 megapixel felbontású hátsó képrögzítő, jól használható videó-konferenciák lebonyolítására. A gép oldalain egy USB 2.0, és egy USB 3.0 konnektornak szorítottak helyet, ezen felül kapunk memóriakártyahelyet, sőt, igény esetén SmartCard olvasót is. Egy töltéssel tíz órás üzemidőre lehet számítani, de az akkumulátor cserélhető (!), így a készülék hosszabb utakon sem hagy cserben.