MEGOSZTÁS

A MIO autóskamerák nem csupán télen, hanem a tavaszi, gyorsan változó útviszonyok alkalmával is nagy segítséget jelentenek, hiszen a digitális szemek mindenre figyelnek.

Állandóan pályán van a szeme

A tavaszi időjárás szeszélyes. Napsütés és zivatarok váltják egymást, száraz és nedves útszakaszokon kell átvergődni, ráadásként a kerékpárosokkal és motorosokkal tovább emelkedik a közlekedésben résztvevők száma.

A Mio MiVue 733 WIFI minden körülmények között kiváló útitárs. A készülék jelez, ha csökken a követési távolság, figyelmeztet a sávelhagyásra, de ezeken kívül is további hasznos szolgáltatásokat is kínál. A fedélzeti kamera százharminc fokos látómezővel rendelkezik, f/2.0 rekesznyílású szenzorral dolgozik, és még elégtelen fényviszonyok között is képes Full HD felbontással felvételeket készíteni.

A kamera az első méterektől kezdve rögzíti a hely és sebesség GPS-adatait, ami hasznos bizonyíték lehet egy esetleges baleset esetén. A GPS-modul az eszköz belsejében kapott helyet, az integrált három tengelyes G-szenzor minden extrém mozgásváltozást észlel.

Baleseti helyzetben a kamera az ütközést megelőző, illetve az azt követő másodperceket egy védett állományban tárolja el, megkönnyítve ezzel a szituáció későbbi rekonstruálását. Az út során készült felvételek gyorsan átvihetők a MiVue Pro alkalmazásba, ahonnan később igény szerint tovább oszthatók.

A Mio MiVue 733 WIFI kamera 41 990 forintért vásárolható meg.